کاربران عزیز ، در این بخش پاورپوینت تغذیه در بیماری های مادر و کودک در 104 اسلاید که قابل ویرایش هم می باشد در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است که می توانید پس از پرداخت هزینه به صورت آنلاین، این محصول را دریافت کنید.
سر فصل مطالب
تعریف واژه ها
نقش رژیم غذایی در پیشگیری از بیماری ها
اصول تنظیم رژیم غذایی
بررسی ارزیابی تغذیه نوزاد و مادر باردار
طبقه بندی رژیم عادی بیمارستانی و درمانی
جدول غذایی و لیست جاشنین ها
ارتباط غذا و دارو
تغذیه در عفونت و اسهال
تغذیه نوزادان نارس
تغذیه ن باردار و شیرده( جراحی، چاقی، پرفشاری خون، دیابت،کم خونی، بیماری قلبی عروقی، بیماری کلیوی، فشارخون حاملگی، بیماری متابولیک، ضعف و .
تغذیه در نوزادان نارس
نوزادان LBW نیازهای تغذیه ای ویژه ای دارند که ناشی از رشد سریع و تکامل نارس آنهاست. 90% شیرخواران LBW در کشورهای در حال توسعه متولد می شوند. به طور کلی شیرخواران با 35 هفته حاملگی و بالاتر می بایست شیر مادر را مصرف کنند. شیرخواران کوچکتر از 32 هفته حاملگی که وزن هنگام تولد اکثر آنها 1500 گرم می باشد VLBW) ( نیازهای تغذیه ای آنها به طور غیر عادی بالا می باشد و ممکن است در آغاز به تغذیه تزریقی نیاز داشته باشند.نوزادان LBW مستعد ابتلا به بیماری های زمان نوزادی بوده و مرگ و میر آنها در ماههای اول زندگی به مراتب بالاتر از نوزادان طبیعی می باشد.
اصول درمانی چاقی
پاورپوینت تغذیه در بیماری های مادر و کودک
تغذیه کودک
تغذیه کودک یک ساله
تغذیه مادر هنگام سرماخوردگی نوزاد
خوراکی های مفید برای سرماخوردگی کودکان
تغذیه کودک بعد از یک سالگی
برای تقویت بچه های ضعیف
ناهار مقوی برای کودکان
فواید ماهیچه برای کودکان
درباره این سایت