دانشجویان و کاربران گرامی ، محتوای این فایل شامل پروژه کارسنجی و روش سنجی با عنوان بررسی فرآیند مونتاژ و زمانسنجی شیر آب با فرمت ورد- قابل ویرایش در 21 صفحه می باشد که پس از پرداخت آنلاین ،میتوانید این محصول را دریافت و دانلود نمایید.

فهرست مطالب:

مقدمه 3
تاریخچه 3
انواع شیرآلات بنابه کارکرد 3
ساختمان شیر 3
جنس ومواد 4
لیست قطعات 4
نقشه انفجاری 5
تشریح مراحل مونتاژ 6
مراحل عملی مونتاژ 7
ایستگاه اول 7
ایستگاه دوم 9
ایستگاه سوم 11
نمودارمونتاژ 13
نموداردست چپ،دست راست مونتاژ‍شیرآب 15
زمانسنجی 17
روشBasic Most 17
ایستگاه اول 17
ایستگاه دوم 17
ایستگاه سوم 17
روشMTM-1 18
الونسها 20
محاسبه زمانهای استاندارد 21
زمانهای استاندارددرروشBasic Most 21
زمانهای استاندارددرروشMTM-1 21

بخشی از متن پروژه کارسنجی و روش سنجی (بررسی فرآیند مونتاژ و زمانسنجی شیر آب):

مقدمه

امروزه انواع بسیاری از شیرها طراحی، ساخته و تولید می‌شوند که در صنعت و خانه به کار می‌روند. شیرآلات به گروه شیرهایی گفته مشود که خود بنا به کاربرد، نحوه کارکرد یا شکل آن به زیرگروهای مختلف دسته بندی می‌شود. که البته شیرهای ساخنمانی خود از لحاظ زیست محیطی به چند نوع دیگر نیز تقسیم می شوند و گاهاً سیرهای گیاهی نیز داریم.

تاریخچه

اولین شیرهایی که به‌وسیله انسان اختراع شد، همان چیزی است که اکنون به عنوان دریچه(آب‌بند)  می­شناسیم. دریچه‌ای که با گذاشتن یا برداشتن آن در مسیر آب، جریان را بسته، باز یا نیمه باز می گذاشتند. شیرهای دروازه‌ای امروزی در واقع همان آب بند های قدیمی هستند.

انواع شیرآلات بنا به کارکرد

شیرها یا برای باز و بست (قطع و وصل) جریان سیال استفاده می‌شوند، مانند:شیرهای توپی (Ball Valve)، شیرهای پروانه‌ای (Butterfly Valve)، شیرهای دروازه‌ای (GateValve)، شیر مخروطی (Plug Valve)یابرای تنظیم و کنترل جریان بکار می‌روند، مانند: شیرهای کره‌ای (Globe Valve)، شیر یکطرفه (Check Valve)، شیر سوزنی (Needle Valve)غیر از موارد بالا می‌توان از شیرهای دیافراگمی-صفحه‌ای (Diaphragm Valve) نام برد. برخی از شیرهای فوق الذکر ممکن است برای هر دو کاربرد استفاده شود مانند شیر توپی یا شیر پروانه ای.


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها